Allmän info


I vår längtan efter Guds rikes tillväxt….

Temat för årets församlingshelg är en strof ur vår nya vision:

Med Jesus i centrum och bibeln som grund är vi en missionerande församling som längtar efter att vara i Guds närvaro. Vi vill leva i äkta gemenskap och lärjungaskap.

I vår längtan efter Guds rikes tillväxt vill vi genomsyras av...

-Lovsång
-Barmhärtighet
-Det profetiska
-Kreativitet


Vi längtar efter att se Guds rike växa i oss, i våra kyrkor, i Partille och runt om i världen. Under helgen vill vi stanna upp och tillsammans reflektera kring vad vår vision betyder för oss. Det kommer också att finnas mycket tid för umgänge och aktiviteter för alla åldrar. Vi önskar att vi skall växa i tro och fördjupa vår vänskap och syskonkärlek till varandra. Vi hoppas att just Du vill vara med, oavsett ålder, och om du bara känner dig nyfiken på Öjersjö- eller Furulundskyrkan eller tillhör dem som funnits i församlingen längre.

I år kommer vi att förlägga vårt församlingsläger till Nyhem utanför Mullsjö, ca 1,5 timmes bilfärd från Partille. Nyhem är en kristen konferensanläggning där bl.a den årliga Nyhemsveckan är förlagd. Där finns det stora lokaler, vacker natur och sköna bad. Vi hoppas på riktigt bra uppslutning!I priserna ingår lägeravgift, mat och boende. Priset varierar beroende på vilket boendealternativ du väljer och vad som är tillgängligt. Vi kommer tillämpa "Först-till-kvarn"-principen. Du ser de olika boendealternativen under fliken ”boende”, och du kan se vad alternativen kostar under fliken ”priser”. Har du tillgång till husvagn (eller tält) så vill vi gärna att du väljer det för att så många som möjligt ska få plats! Furulundskyrkan har militärtält som vi kan ta med om någon tycker det verkar kul. Fem vindskydd med tillhörande eldstad framför finns också som ytterligare annorlunda och spännande budgetalternativ.

Vi kommer att få hjälp med maten men vi får också få tillfälle att arbeta tillsammans med olika uppgifter, exempelvis i matlag. Tillsammans skapar vi en fantastisk helg!

//Planeringsgruppen

Lisa Harlin, Elin Lycklund, Sara Asimus, Boel Olaison, Per-Olof och Karin Lindquist, Kristoffer Sten, Stig Östfjord

©Martoon